Gravotech - Rotary engraving machine

GRAVOGRAPH, EEN HISTORISCH MERK

Innovatie oplossingen voor het graveren, markeren en snijden

Met zijn rijke geschiedenis, zijn knowhow en zijn vermogen om voortdurend te innoveren, heeft Gravograph zijn positie als internationale leider behouden met robuuste oplossingen en diensten voor toepassingen waarbij de expressie van objecten zijn volle betekenis krijgt.
Door Gravotech te worden, kan het een breder aanbod opbouwen door bepaalde technologieën uit de wereld van traceerbaarheid te integreren.

Vandaag zet Gravograph zijn evolutie voort door de krachten te bundelen met Technifor om Gravotech te worden en onze klanten over de hele wereld beter van dienst te zijn.

Gravograph-Becomes-Gravotech

Gravograph, een historisch merk

Opgericht in 1938 in de Verenigde Staten onder de naam New Hermès, uitvinder van de eerste kleine pantograaf, die in 1946 (Verenigd Koninkrijk) in Europa arriveerde, is Gravograph onmiskenbaar de wereldleider in de mechanische en lasergraveer-industrie: Franse fabrikant van mechanische machines sinds 1950 nabij Troyes, fabrikant van verbruiksartikelen sinds 1963 (Gravoply) en bedenker van eigen softwareoplossingen om de machines aan te sturen. Gravograph werd al heel vroeg een gevestigde waarde op de 5 continenten.

Met meer dan 160.000 geïnstalleerde machines wereldwijd en meer dan 80 jaar ervaring in de productie van mechanische en lasergraveer- en snijmachines, accessoires, software, graveermaterialen, biedt Gravograph zijn klanten unieke kant-en-klare oplossingen voor commerciële, institutionele en industriële toepassingen op vlak van signalisatie, bewegwijzering en personalisatie: juweliers, signmakers, trofeeënmakers, architecten, professionele graveurs, ambachtslieden, grote merken en industriëlen zijn allemaal klanten die Gravograph-oplossingen gebruiken voor hun toepassingen.

Ons aanbod