3Design - Type3

Type3, het software merk van Gravotech

Wereldleider voor artistieke en industriële CAD / CAM-oplossingen

Type3 is een wereldleider geworden voor artistieke en industriële CAD / CAM-oplossingen.

De oplossingen die het merk ontwikkelt, zorgen voor een belangrijke link tussen grafische kunsten en industrieën.

Consumenten willen steeds meer esthetische objecten, die doen denken aan een merk of lidmaatschap van een groep, soms van een gemeenschap. Maar ze willen ook innovatie. Objecten zijn meer dan ooit een manier om te communiceren, zich te differentiëren.

3Design-software speciaal voor ontwerp van sieraden

De geschiedenis van Type3

Type3 (voorheen bekend als Vision numeric) werd opgericht in 1988. Oorspronkelijk bedoeld om onderdelen communicatief te maken door middel van graveren, sculpturen, snijden en textuur, is het concept van Type3-oplossingen geëvolueerd naar 3D-modellering en prototyping-ontwerpen.

Het commerciële merk streeft ernaar om aan de behoeften en wensen van vele industrieën te voldoen, zoals design, sieraden, graveren, gieten, bewegwijzering en nog veel meer. Met het moederbedrijf in Frankrijk heeft Type3 zijn netwerk uitgebreid door dochterondernemingen te openen in verschillende aantrekkelijke regio's: Italië, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China en de VS. Ons netwerk omvat ook vijftig dealers over de hele wereld. De toekomst belooft effectieve oplossingen en nieuwe samenwerkingen voor ons merk.

Ringen worden gegenereerd met Deep Image

Het heden

Tegenwoordig is Type3 de wereldleider op het gebied van artistieke CAD / CAM-software. Wij voorzien verschillende industrieën van ontwerp- en fabricagesoftware voor grafische objecten en krachtige typografische gravures. We hebben ons assortiment verticaal en horizontaal uitgebreid. Onze oplossingen voldoen aan alle gebruikers van productiemachines, of dit nu gebruikers zijn van NC-, laser- of rapid prototyping-machines (STL).

Dankzij nauwe relaties met onze klanten en aandachtig luisteren, hebben we onze kennis van behoeften en beperkingen voor een breed scala van industrieën aangescherpt. Onze vier belangrijkste oplossingen komen tegemoet aan de behoeften van juweliers, ontwerpers, graveurs, signmakers en matrijzenmakers.

We bieden onze gebruikers een manier om hun productieproces te moderniseren en winstgevend te maken en hun productie veel effectiever te maken, terwijl de kwaliteit en artistieke dimensie van hun werk behouden blijft. Type3 heeft een echt netwerk ontwikkeld dat elk jaar groter wordt.

Typ Bewerken - Typ ART 3D CAM-module

Uitwisselingen worden oplossingen

Ons vermogen om snel te voldoen aan en te anticiperen op de eisen van de markt, stelt ons in staat om innovatieve en concurrerende oplossingen te bieden. We werken onvermoeibaar aan de producten van morgen en precies om deze reden zijn er meer dan 50.000 Type3 softwarelicenties geïnstalleerd in meer dan 36 landen.

Type3 heeft in de loop van de tijd relaties en sterke banden met prestigieuze bedrijven ontwikkeld en onderhouden om specifieke OEM-oplossingen (Original Equipment Manufacturer) te creëren. We begrijpen dat onze constante groei het bewijs is van het vertrouwen dat onze wereldwijde klanten in ons hebben. We bedanken hen door voortdurend innovatieve oplossingen te bieden die voortkomen uit onze samenwerkingen.

Onze trots

Met meer dan 50.000+ licenties die wereldwijd zijn geïnstalleerd, omvat ons klantenbestand vele prestigieuze merken. Bij Type3 zijn we er trots op dat we alles wat we in Frankrijk verkopen via het moederbedrijf produceren.

Type3 is begonnen met een enkel vlaggenschipproduct en ontwikkelt vandaag verschillende onafhankelijke softwareoplossingen:

TYPE EDIT: voor numerieke besturingsmachines

TYPE3-CAAspeciaal voor CATIA-software van Dassault Systemes

3DESIGN: de artistieke CAD 3D-oplossing