Gravotech - POP Displays and sign engraving

POP Displays en signalisatie

Ontdek onze display en signs graveermachine!

Het point of purchase (POP)-display speelt een bepalende rol in de aankoopbeslissingen. Een plek in de spotlights, bijvoorbeeld voor een display, waardoor uw producten extra opvallen.

Met de belangrijkste boodschap op ooghoogte en aantrekkelijke graphics, wordt de koopimpuls van de consument snel gestimuleerd. Buitengewone vormen voor POS of POP displays, lichtreclame of reclameborden zorgen voor een interessanter en hoogwaardiger eindproduct.

Met onze CNC-machines kan u acryl, metaal, hout en karton bewerken tot zeer geavanceerde en creatieve reclameproducten.

De mogelijkheden zijn oneindig:

  • Acryl POS / POP-displays
  • Acryl en plexi displays met achtergrondverlichting
  • Houten POS / POP-displays
  • UV-geprint display
  • Snijden van dun metaal
  • 2.5D houtsnijwerk
  • Snijden van dik materiaal
  • Reclame

Waarom kiezen voor een Gravotech display- en signs graveermachine?

Gravotech breed scala aan materialen

Ontwerp uw creatie met onze CAD / CAM-software, selecteer het gewenste materiaal in onze grote materiaalcatalogus en start de mechanische machine of laser. Gravotech is het enige die al deze technologieën aanbiedt.

CO2 lasergravure van acryl, plexiglas, PMMA

Mechanische en lasertechnologieën vullen elkaar volledig aan omdat ze verschillende resultaten opleveren.
Ons materiaalassortiment zoals hout of acryl, zijn geschikt voor graveren en snijden. De verwerking van kleine, middelgrote en grote eenheden met behulp van de Matrix-modus zorgt voor een productiviteitsverhoging. U kan ineens de volledige serie snijden.

Ice POP-bord graveren

Dankzij onze Print & Cut-functie kan het bestand van elke UV-printer rechtstreeks vanuit software van derden naar de laser worden gestuurd. Een ingebouwde camera registreert de positiepunten, stelt het snijpad bij en de laser snijdt de vorm perfect uit.
Bovendien zal Gravostyle ™software in combinatie met onze grootformaat machines meer diepte geven aan uw creaties met de 3D-mogelijkheden.

Ontdek de Gravotech oplossingen

Kies uit ons assortiment materialen die het beste bij uw behoeften passen. Gebruik Gravoply ™ 1 of Gravoglas ™ 2-Plex ™ Textured vanwege hun stevigheid, hun UV-stabiliteit, hun diepe gravure en hun uitstekende snijprestaties. Acryl en Laser Wood leveren een aantrekkelijk en creatief ontwerp. Graveer en snij met een mechanische of lasermachine. Bovendien zijn de meeste van onze materialen geschikt zijn voor UV-printen.