Gravotech - POP Displays and sign engraving

POP displays en signalisatie voor graveurs

Breng uw bedrijf een stap verder en begin met het creëren van bewegwijzering gebouw, binnensignalisatie en POP-displays. Ontdek onze oplossingen voor graveurs.

Het point of purchase (POP)-display speelt een bepalende rol in de aankoopbeslissingen. Een plek in de spotlights, bijvoorbeeld voor een display, waardoor uw producten extra opvallen.

Met de belangrijkste boodschap op ooghoogte en aantrekkelijke graphics, wordt de koopimpuls van de consument snel gestimuleerd. Buitengewone vormen voor POS of POP displays, lichtreclame of reclameborden zorgen voor een interessanter en hoogwaardiger eindproduct.

Met onze CNC-machines kan u acryl, metaal, hout en karton bewerken tot zeer geavanceerde en creatieve reclameproducten.

De mogelijkheden zijn oneindig:

  • Acryl POS / POP-displays
  • Acryl en plexi displays met achtergrondverlichting
  • Houten POS / POP-displays
  • UV-geprint display
  • Snijden van dun metaal
  • 2.5D houtsnijwerk
  • Snijden van dik materiaal
  • Reclame

Ontdek de Gravotech oplossingen voor graveurs

Gravotech heeft een uitgebreid aanbod Gantry-lasers met een CO2 of fiber laserbron, afhankelijk van het te graveren / snijden materiaal en zelfs een combinatie van beide bronnen in dezelfde laser! De vermogenskeuze begint bij 25W voor standaard snijtoepassingen tot 150W voor het snijden van dik acryl.

De mechanische technologie is interessant voor metaal, acryl of hout. Het is langer om te snijden en te graveren in vergelijking met een laser, maar het kan veel dieper graveren en 3D-modellen maken. Bovendien vereisen de mechanische oplossingen geen constante bewaking aangezien de risico's beperkt zijn (er zijn geen brandrisico's).

Kies uit ons assortiment materialen die het beste bij uw behoeften passen. Gebruik Gravoply ™ 1 of Gravoglas ™ 2-Plex ™ Textured vanwege hun stevigheid, hun UV-stabiliteit, hun diepe gravure en hun uitstekende snijprestaties. Acryl en Laser Wood leveren een aantrekkelijk en creatief ontwerp. Graveer en snij met een mechanische of lasermachine. Bovendien zijn de meeste van onze materialen geschikt zijn voor UV-printen.

Kies uw display en graveermachine

Gravotech breed scala aan materialen

Ontwerp uw creatie met onze CAD / CAM-software, selecteer het gewenste materiaal in onze grote materiaalcatalogus en start de mechanische machine of laser. Gravotech is het enige die al deze technologieën aanbiedt.

Ontdek onze graveermachines.

CO2 lasergravure van acryl, plexiglas, PMMA

Mechanische en lasertechnologieën vullen elkaar volledig aan omdat ze verschillende resultaten opleveren.
Ons materiaalassortiment zoals hout of acryl, zijn geschikt voor graveren en snijden. De verwerking van kleine, middelgrote en grote eenheden met behulp van de Matrix-modus zorgt voor een productiviteitsverhoging. U kan ineens de volledige serie snijden.

Ice POP-bord graveren

Dankzij onze Print & Cut-functie kan het bestand van elke UV-printer rechtstreeks vanuit software van derden naar de laser worden gestuurd. Een ingebouwde camera registreert de positiepunten, stelt het snijpad bij en de laser snijdt de vorm perfect uit.
Bovendien zal Gravostyle™ software in combinatie met onze grootformaat machines meer diepte geven aan uw creaties met de 3D-mogelijkheden.