GVT-MAC-P-MECA-RED

Gravotech, the Expression of Things: Persbericht

Gravotech, Gravograph en Technifor worden Gravotech, the Expression of Things

Een nieuwe identiteit en hernieuwde ambities

Onze merken worden over de hele wereld erkend vanwege hun expertise in mechanische graveer- en lasermarkeertoepassingen, evenals gespecialiseerde software en een breed scala aan graveermaterialen.

Door al onze brede expertise onder één naam te bundelen, stellen we onszelf duidelijk op als de wereldleider die we zijn.

Wij zijn een van de oudste merken die het meest complete aanbod aan oplossingen bieden dankzij ons harde werk, toewijding aan onze klanten en onze pioniersgeest om de perfecte oplossing voor uw behoeften te ontwerpen.

Dit gaat niet alleen over een naamswijziging; dit is een diepe en structurele evolutie:

 • Een digitale transformatie
  We zijn bezig met een grondige hervorming van onze digitale tools, aanbiedingen en teams om een moderne organisatie te bouwen die vooruitkijkt.
   
 • Een vereenvoudigde communicatie
  Een elegant nieuw logo, in stralend groen en een nieuwe website, waar we naar uitkijken om u te helpen deze te bezoeken!
   
 • Een nieuwe visie
  The Expression of Things. Mensen hebben het unieke vermogen om zich uit te drukken. Gravotech geeft kracht aan deze objecten, of het nu gaat om informatie, berichten of emoties. Alle berichten, op alle objecten en alle materialen.

We zijn verheugd om onze nieuwe identiteit aan de wereld te laten zien, om onze nieuwe visie te delen met onze vertrouwde partners. We zouden het geweldig vinden als U er deel van uitmaakt!

Wij danken u voor uw voortdurende steun en kijken uit naar onze hernieuwde samenwerking met u. 

Logo-GRAVOTECH-BICOLOR