banner-mac-ob-laserTable-GVT

Gravotech lanceert zijn nieuwe website : Persbericht

Gravotech lanceert zijn nieuwe website als onderdeel van haar transformatieproject

Gravotech lanceert zijn nieuwe website als onderdeel van haar transformatieproject

Met een boeiende start van het jaar is Gravotech, de wereldberoemde experts in mechanische en lasergraveer toepassingen, verheugd de lancering van haar nieuwe website aan te kondigen www.gravotech.com

Samen de launch van onze unified branding, maakt deze vernieuwing deel uit van onze strategische en digitale transformatieprojecten

Eén merk, één website en zo staan wij vanaf heden nog dichter bij onze klanten. 

Onze nieuwe site is ontworpen met een nieuwe, moderne, overzichtelijke layout en een vernieuwde bezoekersvriendelijke navigatiestructuur die de best mogelijke browse-ervaring biedt in perfecte harmonie met nieuwe digitale trends. 

  • Slechts één site, maar beschikbaar in 22 talen zodat wij onze klanten in hun moedertaal kunnen blijven servicen.  

  • Een site die de volledige essentie van ons aanbod weerspiegelt en nuttige informatie biedt over de toepassingen en markten waarop we ons richten.  

  • Een modern design in perfecte harmonie met onze nieuwe grafische identiteit. 

  • Een technologische illustratie van onze producten door middel van 3D-beelden 

  • Een relationele marketingstrategie met de integratie van sociale media en waarbij u ons gemakkelijk kunt contacteren op contact webpagina's van de website.

  • Een volwaardig experience platform die continu zal evoluren dankzij publicatie van nieuwe pagina's, deskundige inhoud op onze toepassingspagina's en nieuwe contents:  "Knowledge Center" en "Success stories". 

Met ons nieuwe logo, onze nieuwe visuele identiteit en onze nieuwe manier om onszelf te definiëren, leggen we de focus op de technologie en de diversiteit van onze markten. 

Onze handtekening "Expression of Things" vormt de kern van onze aanpak en weerspiegelt de kernactiviteit van Gravotech om objecten in staat te stellen zichzelf uit te drukken door middel van het geschreven woord en de bijbehorende digitale informatie.  

We zijn gepassioneerd en enthousiast over onze voortdurende evolutie en streven nog hoger dan ooit. We hebben nu een website die in lijn is met ons onderscheidende merk en die perfect aansluit bij onze doelen en toekomstvisie.