Gravotech - LW2 markeerstation

Gravotech presenteert zijn LW2 lasermarkeerwerkstation

Herontdek onze LW2 lasermarkeerwerkstation

Deze lasermarkeermachine is nu beschikbaar en heeft tot doel de productiviteit van fabrikanten in verschillende activiteitensectoren aanzienlijk te verhogen.

Al 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt Gravotech toegewijde graveeroplossingen. Zijn voortdurende investering in innovatie stelt het in staat om oplossingen te ontwikkelen die zijn aangepast aan specifieke technische behoeften. Vandaag presenteert Gravotech met trots zijn LW2 laserstation dat aan alle permanente markerings- en identificatiebehoeften zal voldoen.

Industrieel ontwerp, optimale beveiliging

De LW2 is een klasse 1 volledig beveiligd laserstation.

De 100% industriële constructie, het sobere en compacte ontwerp maken dit laserstation tot de meest efficiënte en veilige oplossing op de markt. Met gemak de markering bedienen, de functies gebruiken zonder een computer, niets is eenvoudiger dankzij het aanraakscherm. Hiermee kunt u de lasermarkeermachine bedienen (openen en sluiten van de deur, instelling van de brandpuntsafstand en verticale Z-as, evenals de verlichting en activering van de extractor) en uw markeertaken kiezen, starten en beheren.

Configureerbaar voor alle productiesnelheden

De LW2 lasermarkeermachine is verkrijgbaar in verschillende versies om de beste markering op de meeste materialen te creëren: kan het per eenheid, batch of volledig worden bestuurd door PLC (Programmable Logic Computer) zoals cobots (samenwerkingsrobots).

Dit laserstation is geschikt voor alle toepassingen: identificatieplaten, gereedschappen, elektronische en elektrische componenten, auto-onderdelen, medische instrumenten, permanente markering ...

Om een grote verscheidenheid aan materialen te markeren, is de LW2 verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Vezel- of hybride laser voor metalen (staal, aluminium, koolstof, koper...) en kunststoffen
  • Laser Groen voor kunststoffen (ABS, PA, PC en gevoelige materialen

Gravotech, leider in de identificatiesector, biedt het beste industriële lasermarkeerstation op de markt.