Gravotech - Paper cutting and engraving

Papier lasersnijden en graveren

Papier vouwen, papier laseren en karton snijden met lasertechnologie om verpakkingen, mooie geschenkkaarten of gepersonaliseerd briefpapier te maken.

Ongebruikelijke vormen uitsnijden, perforeren, markeren, vouwlijnen maken, allerfijnste kantpatronen toevoegen, ... : daarom heeft het lasersnijden van papier zijn vaste plek veroverd in tal van branches, zoals bij de productie van reclamematerialen, drukwerk, maquettes, verpakkingen en decoraties.
Papier lasersnijden verruimt je artistieke vrijheid en levert in no time een vlekkeloos resultaat.
De voordelen van lasertechnologie zijn talrijk:

  • onmiddellijk van een ontwerp naar een afgewerkt product, geen stansvormen nodig
  • geschikt voor serieproductie en voor enkele stuks
  • contactloos proces, dus geen kreuken noch vouwen in het papier


In tegenstelling tot het knippen met een schaar, kunt u met de laser zeer fijne detaillering aanbrengen en zelfs de kleinste letters en meest gedetailleerde complexe afbeeldingen en patronen maken (zonder vermelding van snelheid)

Visitekaartjes, kaarten voor speciale evenementen, tafelkaartjes, POS / POP-displays, boekomslagen, geschenkverpakkingen, kunst, agenda, bladwijzers, cadeaupapier, tafeldecoraties, flyers, brochures, ...

De papier- en grafische sector omvatten veel toepassingen waar de laser een absolute meerwaarde kan bieden.

Papier laseren en karton snijden

Sneeuwvlokken uit papier uitsnijden

Enkel de lasertechnologie laat u toe om te personaliseren (tekst, foto, naam, patroon, vormen, logo), vouwlijnen te maken of een kleine partij papieren items in een korte tijd te snijden. De laser profiteert van een instellingenbibliotheek, die de bewerking met Gravostyle™ of software van derden (CorelDraw, Adobe Illustrator, enz.) zal automatiseren. In de matrixmodus kunt u gemakkelijk uw patronen op hetzelfde vel herhalen om per batch te produceren.

Ontdek onze graveermachines voor papier.

Papieren ornament gemaakt met laser

Het bundelbeheer van onze laserstraal gecombineerd met een korte lens (1,5 '') geeft een gefocusseerd laserpunt, wat resulteert in een zeer scherpe snede (~ 10 µm).
De laserstraal is het universele gereedschap voor alle geometrieën en materiaaldiktes. Met de optimale software parameters en een afzuigsysteem kan het papier rookvrij worden bewerkt zonder verbrande hoeken.
De dikte van de laserstraal is ideaal voor delicate uitsnijdingen en verkrijgen van uiterst fijne kantpatronen en de meest complexe geometrieën met de grootste precisie. Het kan nauwkeurig vormen en namen van 1 mm hoog snijden.

Papieren gegraveerde decoratie

Graveer, vouw en snij alles met dezelfde laser (naam, tekst, foto, patroon, logo). Papier- en kartonmateriaal heeft geen hoog laservermogen nodig om te worden gesneden, wat de investering in apparatuur vermindert.

Uw creatie heeft een hoge toegevoegde waarde, waardoor u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten door iets unieks aan te bieden.

Ontdek onze machines voor papier lasersnijden papier vouwen en karton snijden

Compacte lasers zijn ideaal voor het maken van eenheden of wanneer plaatsgebrek een probleem is. Grote formaten hebben de voorkeur voor serieproductie of grote voorwerpen.

Robuust en gebruiksvriendelijk, LW2 is de meest complete laser unit voor markeren, coderen en identificeren....

Vooraanzicht van de LW2 industriële laser

LW2

LASERSTATION

Stand alone laser station

...

Maak kennis met de magie van het lasergraveren. De WeLase, kleine laser graveermachine, personaliseert het voorwerp binnen enkele seconden....

WeLase compacte lasergraveerder

WELASE

LASERSTATION

WELASE, lasergraveer machine voor personalisatie in de winkel en online.

...

De LS100 CO2 laser, valt op door haar snelheid, intelligente functies, innovatief technisch ontwerp, hoogwaardige constructie, lage onderhoudskosten en speciale software....

LS100 CO2 laser engraver

LS100

LASER TAFEL

De LS100, een CO2 laser voor bewegwijzering, signalisatie en personalisatie

...

De LS900 industriële CO2 graveer laser en CO2 lasersnijder, verkrijgbaar als Co2, Fiber of Edge (2 laserbronnen), is ontworpen voor het snel en nauwkeurig bewerken en snijden van middelgrote tot gr...

LS900 CO2-fiber laser

LS900

LASER TAFEL

LS900, de grootformaat laser graveermachine die alles aankan

...

Talrijke innovatieve functies en kenmerken worden gecombineerd in de LS1000XP, waardoor deze de ultieme snijplotter, laser cutter, wordt voor intensieve productie.

...
LS1000 large laser engraving and cutting machine

LS1000XP

LASER TAFEL

LS1000XP, de grote graveerlaser en lasercutter voor hoge productiviteit

...

De CO2 laser is de graveer laser bij uitstek voor het markeren van organische materialen....

CO2-laser - geïntegreerde laser

CO2 laser

INTEGREERBARE MARKEERLASER

CO2 laser, snelle graveer laser, integreerbaar, de beste manier om organische materialen en gecoate oppervlakken te markeren

...

De LS100 EX laser graveerder en lasersnijder heeft een graveeroppervlak van het formaat van ¼ plaat. De gantry technologie is aangepast voor kleine industriële serieproductie.

...
LS100Ex co2 laser markeermachine

LS100 EX

LASER TAFEL

LS100 EX, de laser machine voor bewegwijzering en kleine aantallen

...

    Gravostyle ™is software waarmee elke gebruiker direct alle laserfuncties kan besturen en creatief aan de slag kan gaan. De materiaaldatabase bevat parameters die de papierbewerking automatiseert (knippen, vouwen en graveren). Onze lasers kunnen ook worden aangestuurd door software van bekende grafische programma's (CorelDraw, Adobe Illustrator, ...).