Gravotech - Key Accounts

Key Account – Een toegewijd team

Gravotech Key Account
Perfume bottle engraving for personalization

Uw behoeften

Wilt u waarde toevoegen aan uw producten en meer dan 74% van de consumenten * tevreden stellen die zeggen bereid te zijn meer geld uit te geven aan een hoogwaardige klantervaring?

Probeer het avontuur van personalisatie met ons! Wij zijn hier om u door uw project te begeleiden en uw idee werkelijkheid te laten worden!

Gravotouch software

Onze ondersteuning

Ons team van experts, toegewijd aan Key Accounts zal u adviseren bij het bepalen van uw behoeften volgens de huidige trends op het gebied van personalisatie. Ons doel: u een complete plug-and-play-oplossing aanbieden, aangepast aan uw activiteitensector, aan uw merk, en 100% aangepaste software.

Om de uitwisseling te vergemakkelijken, zal een projectmanager specifiek aan uw merk worden toegewezen. Hij/Zij zal uw aanspreekpunt zijn en de persoon die verantwoordelijk is voor het beheer van uw project.
Gravotech team

Ons team

Onze projectmanager zal het proces aansturen door samen te werken met onze diverse interne ontwerpteams, van ontwikkeling tot installatie en training, follow-up en het geven van feedback en verbetering na verkoop.

Altijd alert op trends en richtlijnen op de markt, uw projectmanager zal vanaf het begin tijdens uw reis met ons aan uw behoeften voldoen!

Gravotech wereldwijde aanwezigheid

Wereldwijde aanwezigheid

De vele toegewijde Key Account-teams van Gravotech binnen onze dochterondernemingen zorgen ervoor dat we u in alle uithoeken van de wereld kunnen ondersteunen.

Zij zullen uw internationale implementaties vergemakkelijken in nauwe samenwerking met ons team van experts in Frankrijk, onze distributeurs en onze lokale "retail" vertegenwoordigers.