banner-ppl-ob-shakehands-distrib

Laat uw bedrijf samen met ons groeien

Laat uw bedrijf samen met ons groeien

Laat uw bedrijf samen met ons groeien

Gravotech is al 80 jaar de belangrijkste speler voor permanent markeren en graveren.

Een compleet aanbod, van machines en diensten tot verbruiksartikelen, stelt Gravotech in staat om zijn klanten de juiste oplossingen te bieden voor zowel hun korte als langetermijn projecten, waarbij steeds kwaliteitsproducten worden geleverd.

Met een toegewijd team en tools biedt Gravotech een sterke ondersteuning aan zijn partners om samen te groeien.

Gravotech wereldwijd netwerk

Gravotech heeft in de loop der jaren sterke partnerships ontwikkeld om zijn klanten wereldwijd te bevoorraden en te ondersteunen.

Met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 77 landen is Gravotech er trots op nauw samen te werken met al haar klanten.

Gravotech global presence
175

Distributeurs & Verdelers

18

Dochterondernemingen (verspreid over 4 continenten)

3

Fabrieken (Frankrijk, VS, China)

Opleiding en inbedrijfstelling

Door lid te worden van Gravotech Netwerk kunt u:

 • Uw aanbod voor zowel uw bestaande als nieuwe klanten verbeteren.
   
 • Nieuwe markten bereiken en de reikwijdte van uw bedrijf vergroten.
   
 • Uw prestaties een boost geven via het Gravotech Partnership Program.
   
 • Beroep doen op de expertise en kennis van het wereldwijde Gravotech-netwerk.
   
 • Genieten van een sterke marketing-, verkoop- en technische ondersteuning van Gravotech HQ voor uw bedrijfsontwikkeling.
Meer informatie over de diensten van Gravotech

Wat onze partners zeggen over Gravotech

ppl-distrib-spain

Ana Martínez en Javier Tajadura

Eigenaars van Técnicas del Grabado SA, Spanje

"Ons bedrijf, Técnicas del Grabado SA, is Gravotech-verdeler sinds 1963. Sinds de eerste oprichters, onze grootouders Antonio en Maruja, hebben drie generaties deelgenomen aan dit project.

Gravotech heeft ons altijd behandeld als een deel van de familie en onze relatie met de groep gaat verder dan puur professioneel.

Gravotech wordt gevormd door een geweldig menselijk team dat ons ondersteunt bij alles wat we nodig hebben, dat ernaar streeft ons de beste producten en diensten aan te bieden en dat ons vertrouwen geeft in de toekomst."

ppl-distrib-southafrica

Karel GROENEWALD en Marius MARAIS

Melco Instrumentation (PTY) LTD, Zuid-Afrika

"Melco Instrumentation is de trotse distributeur van alle Gravotech-producten in Zuid-Afrika. Onze eerste verkochte machine gaat 5 decennia terug en sommige van de toen verkochte machines zijn nog steeds in gebruik!

De kwaliteit van de producten en de klantenservice is ongeëvenaard. De Gravotech-producten hebben bewezen robuust te zijn, zelfs onder de barre Afrikaanse omstandigheden.

Door hard te werken en de toegewijde hulp van Frankrijk hebben we een trouwe aanhang kunnen ontwikkelen. Met het aanbreken van de nieuwe tijdperk zijn we enthousiast over de toekomst en de samenwerking..."

Distributor Hungary

Krisztina Kaczur

Executive Director from Gravotrade Kft. in Budapest, Hungary

"Gravotech equipment ensures precision, efficiency and productivity for users. Thanks to a wide range of products, we can serve all markets. Highly qualified professionals help us in our daily work on the Hungarian market. 

We are proud to be able to represent the company and in the course of our work we strive to make the professional products of the Gravotech factory reach as many places as possible."

Distributor - Brazil

Juliano Moura

Business and Commercial Manager of Gravomark in São Paulo, Brazil

"We are one of the youngest partners in the world, even though, our experience and know-how, made us achieve goals throughout national territory. GravoMark has been conquering the customer's truth, who are looking for the best results, the best solutions and the best quality. 

Our goals are being achieved with a well-executed job. The world passed trough a difficult period caused by the covid-19 pandemic, and this positive result was possible because we have a successful team, essential professionals support and by all of Gravotech’s updated portfolio".

ppl-distrib-chili

Cristian Cano en Rodrigo Valdés Torres

Eigenaars van Gravotech LTDA, Chili

“Gravotech., Werd medio 2015 geboren als officiële distributeur, samen met het management van 2 mensen die meer dan 20 jaar ervaring hebben opgedaan in de verkoop en technische ondersteuning van Gravograph- en Technifor-apparatuur, tegenwoordig bekend als Gravotech.

Voor ons ligt de hele evolutie van mechanische, laser- en softwaretechnologieën sinds het begin van de geautomatiseerde Vanguard-lijn en de software in de DOS Opensys-omgeving, naar de huidige CO2, FIBER, Groene en Hybride lasers en de verschillende niveaus van de Gravostyle-software 8.

We danken Gravotech voor het vertrouwen in ons, dat ondanks dat het een groeiend bedrijf is, ons de enorme verantwoordelijkheid heeft gegeven voor de distributie ervan.

De standvastigheid, toewijding en nabijheid, garanderen ons als een toonaangevend bedrijf op het gebied van gravure in ons land. "

ppl-distrib-southkorea

Sun Jong-Yong

Algemeen directeur van Taechu Engineering Company, Zuid-Korea

"We hebben een geweldig partnership ontwikkeld met Gravotech en hun toewijding aan ons bedrijf is duidelijk in alle aspecten.

De producten van Gravotech zijn strategisch geschikt voor de high-end markt en dit bedrijf wordt steeds groter.

We waarderen hun aandacht voor detail en creatieve benadering om ons marktaandeel in Korea te vergroten."