Gravotech Team

Gravotech team

Hoe word je één van ons ? Stuur jouw sollicatie per email : jointheteam@gravotech.com

Carrières bij Gravotech

We delen een rijke geschiedenis van interacties, culturen en persoonlijkheden. Wij zijn experts in ons vakgebied.

Onze intimiteit met de klant, ons vermogen om onszelf opnieuw uit te vinden en onze toewijding zijn onze belangrijkste sterke punten.

Met One Brand zijn we één team en bouwen we samen aan onze toekomst.

Samen zijn we Gravotech.

ppl-team-hands-2

Onze waarden

TEAM SPIRIT
Op vertrouwen gebaseerde en ruimdenkende samenwerking om collectief succes te bereiken.

CUSTOMER FOCUS
Voldoen aan de verwachtingen van klanten, aangedreven door innovatie en behendigheid om hun duurzame tevredenheid te garanderen.

VERANTWOORDELIJKHEID
Moed, transparantie en reactievermogen om te handelen en beslissingen te nemen in ieders voordeel.

UITMUNTENDHEID
Onze hoogste kwaliteitsnormen op elk gebied van onze zakelijke activiteiten zijn onze trots.

RESPECT
Ledereen heeft een waardevolle plek in Gravotech en wordt met openheid behandeld.

 

Onze vacatures
ppl-team-office-computer

We bieden een volledig scala aan voordelen die u en uw gezinsleden ondersteunen. Deze voordelen omvatten gezondheidszorg, manieren om te sparen voor de toekomst en andere middelen om uw welzijn te verbeteren.

De voordelen van Gravotech kunnen per locatie verschillen.

 

ppl-woman-settings-machine

Bij Gravotech waarderen we onze medewerkers en weten we dat zij de sleutel tot ons succes zijn.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche zijn we een duurzaam bedrijf dat een lonende werkomgeving biedt voor zijn medewerkers en teamwerk, groei en ontwikkeling aanmoedigt.

ppl-man-laser-testing

We zijn aanwezig sinds 1938 en richten ons op het ontwikkelen van de vaardigheden van onze medewerkers en hun expertise in de verschillende business lines van het bedrijf (R&D, productie, IT, logistiek, enz.).

Kom bij ons team!

Hoe word je één van ons ? Stuur jouw sollicatie per email : jointheteam@gravotech.com

Onze wereldwijde aanwezigheid

We hebben een uitgebreid wereldwijd netwerk en zijn aanwezig in meer dan 77 landen.

 We hebben wereldwijd meer dan 800 mensen in dienst die 35 talen spreken.

Gravotech global presence
18

Dochterondernemingen (verspreid over 4 continenten)

175

Distributeurs & Verdelers

3

Fabrieken (Frankrijk, VS, China)

Wat onze medewerkers zeggen over Gravotech

ppl-gravotech-woman-office

Qi

Azië Controller en China General Manager

''Totaal onverwacht ben ik het beste decennium van mijn carrière bij Gravotech begonnen! Ze boden me geweldige kansen om door te groeien van een pas afgestudeerde stagiair tot Regional Finance Head en Country General Manager, een unieke reis.

Als jonge Chinese vrouw krijg ik bij Gravotech gelijke kansen en empowerment van het topmanagement.

Met volle overgave blijf ik me inzetten en bijdragen aan de winstgevende en duurzame groei van Gravotech in het komende decennium.''

ppl-xf510-presentation

Eric

Directeur - Duitsland en Oostenrijk GmbH

"Ik kwam in 2011 bij Gravotech als een VIE (internationaal trainingsprogramma) en heb sindsdien de kans gekregen om door de jaren heen ervaring op te doen in verschillende functies.

De organisatiestructuur van Gravotech maakt het gemakkelijk om verbinding te maken en samen te werken met collega's op alle locaties, inclusief ons hoofdkantoor. Je hebt echt de mogelijkheid om je eigen projecten te creëren en uit te voeren en een verschil te maken.

Momenteel ben ik de algemeen directeur van de Duitse en Oostenrijkse GmbH en verantwoordelijk voor een geweldig team van 70 medewerkers. Dus elke dag kan ik helpen de toekomst van Gravotech vorm te geven."

Gravotech-Sebastien

Sebastien

Team Manager Aftersales

"Na een tijdelijk contract ben ik bij Gravotech in dienst gekomen als monteur. Kort daarna werd er een vacature voor een reparatietechnicus geplaatst voor interne werving, ik solliciteerde en werd geselecteerd.

Daarna kon ik aan de slag bij de hotline-afdeling waar ik bijna 10 jaar als technicus heb gewerkt. In 2014 werd ik de technische referent voor de internationale dienst na verkoop en vervolgens teamleider.

Sinds mijn integratie heeft Gravotech me de mogelijkheid gegeven om opleidingen te volgen zodat ik mijn functies (technisch en leidinggevend) volledig kan uitoefenen.

Al deze ervaringen zijn gunstig voor mij geweest en hebben me in staat gesteld om zowel professioneel als persoonlijk te evolueren."

Gravotech-Maciej

Maciej

Verkoopmanager

"Ik kwam meer dan 12 jaar geleden bij Gravotech Group, enkele weken later verkocht ik mijn eerste graveermachine en ik werd verliefd op de graveerwereld...

Ik help graag klanten uit verschillende markten in hun markeer- en graveerreis en ik deel graag mijn kennis. Ik ben betrokken geweest bij de creatie van professionele trainingen en seminars die graveurs helpen hun functionele en operationele vaardigheden te verbeteren.

Gravotech geeft me de kans om "Laserseminaries" te creëren, te ontwikkelen en te leiden en ik heb al meer dan 1 000 klanten opgeleid. Wat ook geweldig is aan het werken met Gravotech-klanten is dat een "typisch graveerproject" nooit typisch is, er is altijd wel iets uitdagends en elke dag is gevuld met nieuwe leermogelijkheden, nieuwe materialen, klantspecificaties en heel veel tests!"

Gravotech-Laura

Laura

Grafisch ontwerper Junior (leer-arbeid contract)

"Ik ben in september begonnen bij het operationele marketingteam in Rillieux-la-Pape als junior grafisch ontwerper in het kader van een werkstudietraject.

Mijn integratie verliep zeer goed. Ik maakte snel kennis met de technologieën en de bedrijfscultuur van Gravotech. Hier leer ik bij en word ik elke dag professioneler. Ik krijg het vertrouwen om projecten uit te voeren en geen dag is hetzelfde.

Voor mij is het een geweldige kans om mijn professionele leven te beginnen in zo'n zorgzame en vormende omgeving."